Bel ons +31 (0)20 6370560
deltour@deltour.biz

Uit massief gefreesde heatsinks

Wij kunnen heatsinks ook uit massief frezen. Hierin zijn wij echt een specialist. Uit massief frezen is een goed alternatief voor heatsinks die niet te extruderen zijn, bijvoorbeeld bij zeer dunne koelvinnen die te dicht op elkaar staan.

Uit massief gefreesd prototype zeer natuurgetrouw

Met onze uitgebreide frees- en draai-ervaring en kwalitatieve machines kunnen wij prototypes fabriceren om pas in een later stadium te extruderen. Deze prototypes zijn uit exact hetzelfde materiaal gemaakt als de later te extruderen heatsinks. Het prototype geeft dus een zeer natuurgetrouwe weergave van de uiteindelijke heatsink.

19″ behuizing op maat gefreesd

De veelgebruikte 19″ behuizingen kunnen wij uit massief volledig customized op maat frezen. Als u een goede ontwerptekening heeft van een 19″ behuizing, kunnen wij u exact vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn. U kunt meteen een offerte aanvragen en de tekening meesturen.

Heatsink uit massief gefreesd.

Deze heatsink komt uit een massief blok aluminium. De dikte van de vinnen, de hoogte en de tussenafstand (maten van resp. 0,9 mm, 37 mm en 2,5 mm zijn mogelijk) maken een extrusie onmogelijk.

Behuizing uit massief aluminium

Een boven- en onderbehuizing uit massief aluminium gefreesd. Inclusief geïntegreerde koelribben.

Behuizing uit massief aluminium

Een behuizing uit massief aluminium gefreesd inclusief geïntegreerde koelribben.