Bel ons +31 (0)20 6370560
deltour@deltour.biz

MVO

Deltour heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan goede doelen als ALS, Alpe d’Huzes, Kika en andere goede doelen. Dat doen wij omdat, wanneer onze vrienden, klanten en leveranciers zich inzetten om geld in te zamelen voor een goed doel, wij dat graag ondersteunen.

Deltour steunt diverse goede doelen, zoals Swimm City Amsterdam

Deltour steunt diverse goede doelen, zoals Swimm City Amsterdam. Als klein bedrijf kunnen wij niet alles ondersteunen, maar mocht jij een band met Deltour hebben en je gaan inzetten voor een goed doel, schroom dan niet om ons een bijdrage te vragen. Wij vinden dat leuk en vinden dat als het ons goed gaat, wij wat terug kunnen doen voor de maatschappij.

 

Er zijn twee goede doelen die wij vast ondersteunen:

Stichting De Regenboogboom
Stichting de Regenboogboom helpt kinderen die te maken hebben met ziekte, trauma en handicap. De Regenboogboom helpt hen te ontdekken dat zij op eigen kracht een innerlijk gevoel van veiligheid en vrijheid kunnen scheppen, op ieder moment dat zij daar zelf behoefte aan hebben. Zij kunnen daarmee met meer zelfvertrouwen, rust en levenslust hun moeilijke omstandigheden tegemoet treden.

Deltour steunt de Stichting De Regenboogboom

Deltour ondersteunt de Stichting De Regenboogboom met een jaarlijks bijdrage. De huidige eigenaar van Deltour, Otto Staleman, heeft in de jaren 80 met Evert Jan van Zandvoort in Delft gestudeerd. Evert Jan is in de jaren na Delft, samen met zijn vrouw, de Stichting de Regenboogboom begonnen.

 


Met Ford model T uit 1915 geld ophalen voor SOS Kinderdorpen

Dirk en Trudy Regter rijden de wereld rond met hun Ford model T uit 1915, onder andere om geld op te halen voor SOS kinderdorpen. Na elke etappe van de T-Ford World Tour komen Dirk en Trudy en de T-Ford weer terug naar Nederland. Ondanks dat de T-Ford een zeer betrouwbare auto is, gaat er wel eens wat kapot in een model uit 1915.

T-Ford World Tour rijdt voor SOS Kinderdorpen

T-Ford World Tour rijdt voor SOS Kinderdorpen. Deltour ondersteunt dit goede doel door, waar mogelijk, onderdelen te repareren of in zijn geheel na te maken. De fijnmechanische expertise van Deltour komt uitstekend van pas met het in natura bijstaan van de T-Ford World Tour.