Bel ons +31 (0)20 6370560
deltour@deltour.biz

Deltour in een duurzaam pand

31 mei 2024

Deltour heeft al in december 2019 een bestaand pand gekocht aan de Sluispolderweg 32, Zaandam Oost. De locatie is perfect, dicht bij de A10 en de A8 en gelegen aan het Noordzeekanaal. Daarnaast is het pand hoog, 7 tot 9 meter en meer dan twee keer zo groot als het huidige pand in Amsterdam Noord.

In 2020 hebben we samen met een architect (Kodde Architecten), ingenieursbureau (Linssen) en natuurlijk veel input van de medewerkers een nieuwe indeling bedacht en deze aanbesteed bij een aannemer (GF Deko) en installateur (Schulte en Lestrade).

Het hernieuwde gebouw is met oog op de toekomst verbouwd. Alle wanden zijn d.m.v. voorzet-wanden dubbel geïsoleerd. Het dak (en de lichtstraten) is volledig vernieuwd en ook daar is een extra laag isolatie toegepast. Een deel van het dak – waar zonnepanelen op worden geplaatst – is in wit uitgevoerd wat voor een beter rendement van de zonnepanelen zal zorgen en het gebouw ook minder snel opwarmt in onze alsmaar warmer wordende zomers. Het afzuigsysteem van de hallen is uitgevoerd met een warmteterugwinsysteem opdat in de winter weinig warmte verloren gaat.

De gehele verlichting is vernieuwd en uitgevoerd met zeer energiezuinige LED Lampen. Een volledig nieuw persluchtsysteem is geïnstalleerd waardoor lekkages (en bijbehorend energieverlies) tot het verleden behoren. Alle elektra is vernieuwd en aangepast naar onze wensen en volgens de laatste Nen-norm.

Deltour is in Oktober 22 verhuisd.

Laatste stand met betrekking tot de zonnepanelen; In 2023 en 2024 is Deltour overgegaan op een flexibele prijs stroomcontract en dat in combinatie met een terug levering stop vanuit onze leverancier zijn de zonnepanelen nog niet geïnstalleerd. We wachten af hoe dit zich ontwikkeld.

Nieuw adres:
Sluispolderweg 32
1505HK Zaandam
Tel. 020-6370560 (blijft hetzelfde)