Bel ons +31 (0)20 6370560
deltour@deltour.biz

Frezen heatsinks

Past een heatsink niet in de behuizing? Wilt u een heatsink laten aanpassen voor componentenbevestiging? Wij modificeren heatsinks door exact volgens uw specificaties te frezen. Grotere series frezen wij op CNC-gestuurde freesbanken. Met of zonder robotbelading.

Veel gevraagd is een gatenpatroon op maat. Stuur ons uw tekening!

Deltour heeft 10 CNC freesmachines om een efficiënt en flexibel  producten te maken

Deltour heeft 10 CNC freesmachines om een efficiënt en flexibel producten te maken

Vlakken voor optimale warmteoverdracht

Voor een optimale warmteoverdracht van een component naar een koellichaam is een vlakheid van 0,04 mm over een lengte van 100 mm vaak noodzakelijk. Geëxtrudeerde heatsinks zijn van zichzelf vrij ruw. Een warmtepasta kan maar beperkt verschillen opvangen. Wij kunnen heatsinks leveren met de gewenste vlakheid om warmte maximaal af te voeren.

Geen bramen
Heatsinks en behuizingen moeten altijd vrij van bramen zijn. Eén metaaldeeltje in uw gevoelige elektronica kan al funest zijn. Bij Deltour is al ons freeswerk netjes en degelijk afgebraamd.

Mogelijkheden frezen heatsinks

Wij kunnen alle soorten freeswerk aan:

  • gatenpatroon op maat
  • frezen met radius vanaf 0,5 mm
  • frezen met of zonder robotbelading
  • van klein tot groot freeswerk
  • van eenvoudig tot zeer complex freeswerk
  • van enkele stuks tot grote series heatsinks

Wij doen al het freeswerk in huis, dus wij kunnen u snel van dienst zijn en scherpe prijzen offreren.

Frezen met de hand

Niet alles gaat met computergestuurde machines. Soms kan het makkelijker en sneller zijn een gaatje met de hand te boren!

CNC frezen

Een heatsink die later eventueel zandgegoten wordt. We gaan deze eerst frezen en testen.

Deltour heeft meerdere machines uitgerust met haakse koppen . Hierdoor kunnen wij profielen tot 1350 mm op een effectieve manier voorzien van (tap) gaten in in de kopse kanten.

Deltour heeft meerdere machines uitgerust met haakse koppen. Hierdoor kunnen wij profielen tot 1350 mm op een effectieve manier voorzien van (tap) gaten in in de kopse kanten.

Deltour heeft meerdere robots opgenomen in het productieproces. Wij produceren dus ook 's nachts om uw producten snel en kostefficiënt te kunnen maken.

Deltour heeft meerdere robots opgenomen in het productieproces. Wij produceren dus ook ‘s nachts om uw producten snel en kostefficiënt te kunnen maken.